Çankaya'da milli maç coşkusu

Çankaya Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 tur heyecanını Ahlatlıbel Atatürk Parkı'nda Başkentlilere unutulmaz bir deneyim yaşattı. Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner de maçı Başkentlilerle birlikte izledi.

Çankaya'da milli maç coşkusu
Yayınlanma:

Türkiye, F Grubundan son 16'ya kalarak Avusturya ile kıyasıya mücadele etti. Merih Demiral'ın 57. saniyede ve 59. dakikada attığı gollerle galip gelen Millilerimiz, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda bir üst tura çıkmayı başardı. Çankaya Belediyesi, 18 Haziran'dan beri Ahlatlıbel Atatürk Parkı'nda kurduğu dev ekranlarla binlerce Çankayalıya bu zafer coşkusunu yaşattı.

2024-07-02-kultur-ahlatlibel-ataturk-parki-euro-2024-turkiye-avusturya-d.jpg

Başkan Güner, maçı Çankayalılarla birlikte izleyerek heyecanı paylaştı. Karşılaşma öncesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Güner, fotoğraf çektirme isteklerini de kırmadı. Çankaya Belediyesi Başkan Yardımcıları İrfan Alkan, Aydın Özsoy ve meclis üyeleri de maçı izlemek için parkta yerlerini aldılar.

mac.jpg

Türkiye'nin çeyrek finalde Hollanda ile karşılaşacağı maçta 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00'de yine Ahlatlıbel Atatürk Parkı'nda gösterilecek. Çankaya Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın tüm heyecanını 14 Temmuz'a kadar dev ekranlarında yayınlamaya devam edecek.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.