Çankaya’da park ve bahçelerde temizlik çalışmaları sürüyor

Çankaya Belediyesi park ve bahçelerde bakım onarım ve temizlik işlemlerini sürdürüyor

Çankaya’da park ve bahçelerde temizlik çalışmaları sürüyor
Yayınlanma:

Çankaya Belediyesi, ilçedeki parkların kapsamlı bakım ve temizlik çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Özellikle yaz aylarında yoğun ilgi gören parklar, belirlenen program çerçevesinde düzenli olarak temizlenip, bakım yapılıyor.

2024-08-28-park-bahceler-anit-park-havuz-temizligi-8.jpg

Çankaya Belediyesi, ilçedeki parkların bakım ve onarımını büyük bir özenle sürdürüyor. Çim biçme, ilaçlama, çevre düzenlemesi gibi çalışmaların yanı sıra, havuzlu parklarda temizlik faaliyetlerine de önem veriliyor. Belediye çalışanları son olarak, İsmet İnönü Parkı’ndaki biyolojik göletin ve Anıt Park’taki süs havuzunun temizlik ve bakımı tamamlandı. Çankaya’nın 3 milyon 240 bin metrekarelik park alanında yürütülen dönemsel bakım ve yenileme çalışmalarıyla, vatandaşların sağlıklı ve estetik bir ortamda sosyalleşmeleri amaçlanıyor.

2024-08-28-park-bahceler-abidin-pasa-kosku-peyzaj-calismasi-88.jpg

Çankaya Belediyesi, yeşil alanların korunması ve geliştirilmesine büyük önem veriyor, kent estetiğini ön planda tutarak vatandaşların parklarda keyifli zaman geçirmelerini sağlıyor. Belediye ekipleri, her gün farklı parklarda temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürüyor ve aynı zamanda tesisler ile kültür merkezlerinin bahçelerine de özel bir özen gösteriyor. Ayrıca, Abidin Paşa Köşkü Milli Mücadele Müzesi’nin peyzaj düzenlemeleriyle de ziyaretçilere daha estetik bir ortam sunuluyor.

2024-08-28-park-bahceler-ismet-inonu-parki-havuz-temizligi-1.jpg

Çankaya Belediyesi, düzenli park ve yeşil alan bakımlarıyla ilçede yaşayanların doğayla iç içe olmalarını ve sosyal aktivitelerde bulunmalarını teşvik ediyor.

2024-08-28-park-bahceler-ismet-inonu-parki-havuz-temizligi-20.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.