Çankayalılardan 2024 Avusturya Grand Prix'e yoğun ilgi

Çankaya Belediyesi, 2024 Avusturya Grand Prix'sini Uğur Mumcu Parkı'nda kurduğu dev ekranla sporseverlerle buluşturdu. Başkentlilerin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte, Formula 1 tutkunları heyecan dolu yarışı bir arada izleme fırsatı buldu.

Çankayalılardan 2024 Avusturya Grand Prix'e yoğun ilgi
Yayınlanma:

Formula 2024 sezonunun 11. ayağı olan Avusturya Grand Prix'i, Spielberg'deki Red Bull Ring pistinde gerçekleşti. Çankaya Belediyesi, bu önemli yarışı başkentlilere toplu izleme imkanı sunarak Uğur Mumcu Parkı'nda dev ekran kurdu. Yarışı izlemek için parka akın eden sporseverler, etkinliğe büyük ilgi gösterdi.

HEM ÇOCUKLAR HEM DE BÜYÜKLERDEN İLGİ

Avusturya Grand Prix'inde George Russell zafer kazanırken, Oscar Piastri ikinci ve Carlos Sainz üçüncü sırada yer aldı. Red Bull sponsorluğunda düzenlenen yarış öncesinde ve sonrasında birçok etkinlik gerçekleştirildi. Hem çocukların hem de yetişkinlerin ilgi gösterdiği bu etkinlikler, başkentlilere keyifli anlar yaşattı.

ugurmumcupark.jpg

Çankaya Belediyesinin sporseverlere yönelik düzenlediği bu etkinlik, hem yarış heyecanını birlikte yaşama fırsatı sundu hem de sosyal bir buluşma noktası oluşturdu. Etkinliğe katılanlar, böylesine önemli bir yarışı dev ekranlarda izleyerek keyifli bir hafta sonu geçirdi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.