ÇEM'li çocuklar Keçiören turunda!

Ankara Keçiören Belediyesi'ne bağlı olarak hizmet veren Çocuk Eğitim Merkezi (ÇEM), yaz okulu öğrencilerine Keçiören'de bulunan Deniz Dünyası Akvaryumunu ve Doğal Yaşam Parkı’nı gezdirdi.

ÇEM'li çocuklar Keçiören turunda!
Yayınlanma:

Ankara Keçiören Belediyesi bünyesinde hizmet veren Çocuk Eğitim Merkezi (ÇEM), çocuklara Deniz Dünyası Akvaryumunu ve Doğal Yaşam Parkı’nı gezdirdi.

Yaz okulunda eğitim gören 5-12 yaş grubu öğrenciler bu geziyle çeşitli türde canlıları görme fırsatı buldu. Öğretmenleriyle birlikte Deniz Dünyası’nda sualtı canlılarını, Doğal Yaşam Parkı’nda ise Keçiören’in merkezinde bulunan yaban hayatını deneyimleyen çocuklar keyifli bir gün geçirdiler.

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNİ OLUMLU YÖNDE ŞEKİLLENDİRMEYE DEVAM EDİYORUZ

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ÇEM’den yaz boyunca eğitim alacak çocuklar için aynı zamanda Keçiören gezilerinin de düzenleneceğini kaydederek, “Devletimizin ve milletimizin geleceği olan çiçek ve meleklerimizi ne kadar iyi yetiştirirsek geleceğimiz o kadar parlak olur. Bu anlamda yaz boyunca sürdürdüğümüz kesintisiz eğitimle çocuklarımızın geleceğini olumlu yönde şekillendirmeye devam ediyoruz. Bir yandan da çocuklarımıza yaşadıkları şehri tanımları için geziler dinliyoruz. Yaz okuluna katılan tüm öğrencilerimiz bilim, sanat ve eğlenceyle dolu eğitim dönemi geçiriyorlar” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.