Cevizlidere'de zincirleme trafik kazası!

Ankara'nın Cevizlidere semtinde bir kamyondan yola dökülen hafriyat, köprü altında zincirleme kazaya neden oldu. Kazada herhangi bir can kaybı yada yaralanma yaşanmadı.

Cevizlidere'de zincirleme trafik kazası!
Yayınlanma:

Ankara'nın en kabalık ilçelerinden biri olan Çankaya'da, Cevizlidere semtinde 5-6 aracın karıştığı zincirleme bir kaza meydana geldi. Kaza Cevizlidere'de yer alan bir köprü altında gerçekleşti.

HAFRİYAT YOLA SAÇILDI

Özel bir işletmeye ait hafriyat kamyonu, Cevizdere köprü altında trafikte seyrederken, dorse kapağı açılınca olanlar oldu. Kamyon kasasında yüklü olan hafriyat, yaklaşık bir kilometre boyunca yola ve köprü altına saçıldı. Kamyondan dökülen içi kum ve taş dolu hafriyat seyir halindeki araçların zincirleme kaza yapmasına neden oldu.

hafriyat.jpg

ZİNCİRLEME KAZA TEHLİKE SAÇTI

Köprü altındaki loş ışık da, sürücülerin yola dökülen hafriyatı fark edememesine neden oldu. Köprü altındaki ilk kazayı göremeyen sürücüler de zincirleme kaza yaptı. Bazı araçlar ağır hasar alırken, bir aracın da yola savrulan taşlar nedeniyle tekeri yarıldı.

cevizlidre.jpg

Kazada, herhangi bir can kaybı yaşanmazken, kamyon dorse kapağının ihmal sonucu mu yoksa kendiliğinden mi açıldığı hakkında soruşturma başlatıldı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.