CHP Ankara İl Başkanlığından Yılmaz Özdil'e zehir zemberek açıklama

Gazeteci Yılmaz Özdil'in CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik sarf ettiği "İftiranı yedireceğim" sözlerine tepkiler çığ gibi büyüyor. Son olarak CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol ve CHP Ankara İl Yönetimi'nden de tepki açıklamaları geldi.

CHP Ankara İl Başkanlığından Yılmaz Özdil'e zehir zemberek açıklama
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yılmaz Özdil'in paylaşımına tepki gösteren CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yılmaz Özdil’in bir süredir CHP ve Sayın Genel Başkanımızı hedef alan, doğrudan AKP ve yandaşlarına malzeme sağlamaya dönük yayınlarını izliyor, söyleyene değil söyletene dikkat etmeyi öneriyoruz." dedi.

"ZAVALLI TUTUM"

Yılmaz Özdil'e kızmadıklarını ifade eden Erkol, "Yine Yılmaz Özdil’e tehdit ve hakaret içeren son paylaşımları için kızmıyor, içine düştüğü zavallı tutumdan dolayı acıyoruz. Satılmayan ve “kırılmayı” da göze alan örnek yaşam öyküleri olan meslektaşlarını incelemeye ve ders almaya davet ediyoruz…" ifadelerine yer verdi.

Ümit Erkol'un ardından CHP İl Başkanlığının sosyal medya hesabından da bir paylaşım yapılarak benzer bir açıklamaya yer verildi.

"KINIYORUZ VE KARŞISINDA OLACAĞIZ"

CHP Ankara İl Başkanlığının X hesabından yapılan paylaşımda medyanın görevi hatırlatılarak şu ifadelere yer verildi:

"Medya, haber verir, yorum yapar. Ancak kendisini partilerin ve liderlerin yerine koyan ve partinin sahibi gören ya da partiye ve lidere ayar veren hatta hakaret eden yaklaşımları kimden gelirse gelsin kınıyoruz ve karşısında olacağız. Yılmaz Özdil’in bir süredir CHP ve Sayın Genel Başkanımızı hedef alan, doğrudan AKP ve yandaşlarına malzeme sağlamaya dönük yayınlarını izliyor, söyleyene değil söyletene dikkat etmeyi öneriyoruz. Yine Yılmaz Özdil’e tehdit ve hakaret içeren son paylaşımları için kızmıyor, içine düştüğü zavallı tutumdan dolayı acıyoruz. Satılmayan ve 'kırılmayı' da göze alan örnek yaşam öyküleri olan meslektaşlarını incelemeye ve ders almaya davet ediyoruz…"

YILMAZ ÖZDİL NE DEMİŞTİ?

Gazeteci Yılmaz Özdil, bir internet sitesindeki haberi alıntılayarak, “Bütün dünyada, birinci parti olmasına rağmen erken seçim istemeyen ilk ve tek genel başkan” dediğim için, 'Akp’nin dört yıl daha iktidarda kalması için özel çaba harcıyor.' dediğim için bana saldıran özgür özel, bu iftiranı sana yedireceğim." paylaşımında bulunmuştu.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.