CHP'li Mehmet Cengiz, Çamlıdere'de iddialı konuştu!

CHP Çamlıdere Belediye Başkan Adayı Mehmet Cengiz, yaptığı açıklamada iddialı konuşarak "Meclis çoğunluğu ile geliyoruz, Çamlıdere'nin kaybolan 20 yılını inşa etmek için geliyoruz." dedi.

CHP'li Mehmet Cengiz, Çamlıdere'de iddialı konuştu!
Yayınlanma:

Yerel seçimlerde AK Parti'nin Ankara'da en yüksek oy aldığı ilçe olan Çamlıdere'de Hazım Caner Can beşinci dönem için aday oldu. Can'ın karşısında CHP'den Mehmet Cengiz, bağımsız isimlerden ise kamuoyunun yakından tanıdığı ve AK Parti'de siyaset yapan Adem Ceylan seçim yarışında olan isimler arasında öne çıkıyor.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın Çamlıdere seçim koordinasyon merkezi açılışının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan CHP Çamlıdere Belediye Başkan Adayı Mehmet Cengiz, iddialı konuştu.

camlidere2.jpg

"ADİL VE ŞEFFAF DÜZEN İÇİN GELİYORUZ"

Cengiz, yaptığı açıklamada "Ankara’nın ağabeyine #ÇAMLIDERE tarihinin en büyük mitingi yakışırdı ve yakıştı…" diyerek Mansur Yavaş'ın SJM açılışından fotoğraflar paylaştı.

Açıklamanın devamında "Adil ve şeffaf düzen için geliyoruz." vurgusu yapan Cengiz, "Meclis çoğunluğu ile geliyoruz. Adil, şeffaf düzen için geliyoruz. Az Laf Çok İş için geliyoruz. Bil hassa Çamlıdere'mizin kaybolan 20 yılını inşa etmek için geliyoruz." ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.