CHP'li Veli Gündüz Şahin gaflarıyla gündemden düşmüyor!

Cumhuriyet Halk Partisi Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin, yine bir gafa imza atarak gündem oldu. Daha önce Irak Türkmeni çocukları hedef alan açıklamasıyla gündeme gelen Şahin, bu kez de toplumun manevi değerlerini hedef alarak "cami ve cemevi" için akıl almaz benzetmede bulundu. Toplumun tepki göstermesi üzerine, geri adım atan Şahin, sosyal medya hesabından özür dilediğini ifade etti.

CHP'li Veli Gündüz Şahin gaflarıyla gündemden düşmüyor!
Yayınlanma:
Güncelleme:

CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi gaflarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Mucurlular Derneğini ziyaret eden Şahin, burada yaptığı konuşmada cami ve cemevi için 'kümes ve tilki' benzetmesinde bulundu. Şahin'in bu tartışmalı açıklamalarına vatandaşlardan tepki yağdı.

'TEŞBİHTE HATA OLMAZ' DİYEREK ÖZÜR DİLEDİ

Ziyaret esnasında bulunan vatandaşlar tarafından uyarılmasının ardından Şahin, bu ifadeleri 'teşbihte hata olmaz' diyerek kullandığını ve özür dilediğini açıkladı. Olayın ardından Şahin, sosyal medya hesabından yapmış olduğu yazılı açıklamada, söz konusu videoda kendisine atfedilen ifadeleri teşbihte bulunarak kullandığını ve konuşması sırasında özür dilediğini belirtti.

İLGİNÇ SAVUNMA!

Açıklamasında Şahin, “Anılan videoda bana atfedilen sözleri ‘teşbihte hata olmaz’ diyerek ve konuşmamda özür dileyerek kullandığım da ifade edilmektedir. Bu tür çarpıtılarak gerçeğe aykırı paylaşımların, 31 Mart seçimini Mamak’ta AK Parti’nin kaybedeceğinin kendilerinin yaptırdıkları anketlerde bile anlaşılması üzerine çaresizlik içinde ‘son çırpınışları’ olarak bilinmesini saygımla rica ederim.” ifadelerine yer verdi.

DAHA ÖNCE DE IRAK TÜRKMENİ ÇOCUKLARI HEDEF ALMIŞTI

Şahin, geçtiğimiz günlerde de yaptığı konuşma sırasında Iraklı Türkmen çocuklar için "Bunların büyüyünce memleketine gitmesi gerekiyor. Gönderirim ben bunları memleketine. Bunun için benim adaylığımı çekseler bu çocuklar yarın büyüdüğü zaman bizim memleketimize büyük sorun olur." sözleriyle büyük tepki toplayan CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin bu sözleri nedeniyle de özür dilemişti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.