Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğü balık tezgahlarını mercek altına aldı

Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri son yaptıkları denetimlerde ilçedeki balık satıcılarını mercek altına aldı.

Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğü balık tezgahlarını mercek altına aldı
Yayınlanma:

Çubuk Belediyesi halkın sağlıklı ve güvenli gıda tüketimi için denetimlerini sürdürüyor. Son olarak ilçedeki balıkçı tezgahlarında denetim yapan Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, tezgahlardaki balıkların hem tazeliğini hem de dondurulmuş ürünlerin satışa sunulma şartlarını kontrol etti.

Çubuk'taki Cengiz Topel Caddesi, Atatürk Caddesi ve pazar yerindeki balık satıcıları titizlikle denetlendi. Denetimler hakkında bilgi veren Çubuk Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü personeli Veteriner Hekim Bekir Kılınç, kontrollerde tezgahlarda bulunan balıkların taze olup olmaması, dondurulmuş gelenlerin buzları çözülerek satışa sunulup sunulmadığına dikkat ettiklerini söyledi.

baliktezfahi.jpg

Çubuk Belediyesinin denetimlerinden memnun olduklarını belirten esnaf Mehmet Genç, "Denetimler sayesinde müşterilerimiz de gönül rahatlığıyla balıklarını alıyor. Belediyemizin bu çalışmasını destekliyoruz." diye konuştu.

Çubuk Belediyesinin denetimleri diğer alanlarda da devam ediyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.