Çubuk'ta mobilya imalathanesinde yangın!

Ankara Çubuk'ta mobilya imalathanesinde yangın meydana geldi. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında herhangi bir yaralanma yada can kaybının olmadığı bilgisine ulaşıldı.

Çubuk'ta mobilya imalathanesinde yangın!
Yayınlanma:

Ankara'nın Çubuk ilçesinde bulunan mobilya üretim imalathanelerinde yangın çıktı. Olay, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Çubuk Sanayi Sitesindeki ağaç işleme imalathanesinde meydana geldi.

YANGIN İTFAİYE EKİPLERİNCE KONTROL ALTINA ALINDI

Yangın, bilinmeyen bir nedenle başladı ve kısa sürede büyüyerek bitişiğindeki bir mobilya imalathanesine sıçradı. Yangın paniğe sebep olurken, olay yerine emniyet, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Yangında, Hasan K. dumandan etkilendi. İmalathanede bulunan malzemeler dışarıya çıkarıldı. Çubuk İtfaiye Amirliği ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları gece boyunca devam etti.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, olay yerine giderek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Demirbaş, iş yeri sahiplerine geçmiş olsun dileklerini iletti, söndürme çalışmalarını takip etti ve iş yeri sahipleriyle ilgilendi. Yangın sonucunda dumandan etkilenen Hasan K. dışında herhangi bir yaralanma olmadığı bilgisine ulaşıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.