Çukurambar'da başıboş sokak köpeği ve çöp krizi devam ediyor!

Ankara Çankaya'da yer alan Çukurambar semti iki önemli sorunla boğuşuyor. Yol ortasında ve arazilerde toplanan başıboş sokak köpeklerinden kaçarak işe gitmeye çalışan vatandaşlar aynı zamanda yollarda biriken çöplerden de şikayet ediyor.

Çukurambar'da başıboş sokak köpeği ve çöp krizi devam ediyor!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

Çevre kirliliği ve başıboş sokak köpekleri, kentlerin en önemli sorunlarından biri olmaya devam ediyor. Ankara'nın Çankaya ilçesinde yer alan ve merkez semtlerden biri olan Çukurambar'da da sokak köpeği ve çöp sorunu rahatsız edici bir boyuta ulaşmış durumda.

KÖPEK SORUNU DEVAM EDİYOR

Çukurambar'ın en uzun caddesi olan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nde sokak köpekleri yol kenarında bulunan arsalarda ve yol kenarlarında toplu hâlde dolaşıyor, insanlara saldırıyor. Bu güzergâh üzerinde işe gitmek durumunda olan vatandaşlar ise sokak köpeklerinden dolayı yol ortasından yürümek zorunda kalıyor.

cop.jpg

Geçen sene aynı yol üzerinden yürüyen anadolugazete.com.tr Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Adem Yavuz Irgatoğlu ve İnternet Editörü Cansu Baloğlu'na da köpekler saldırmıştı.

ÇÖP SORUNU GEÇEN SENEDEN BUGÜNE BİTMEDİ!

Çukurambar'ın en önemli sorunlarından biri de yerlerde birikinti oluşturan çöpler. Semtin göbeğinde karşılıklı olarak yer alan boş arazilere savrulmuş ve toplanmayan çöpler mevcut. Ankara'nın merkezinde kötü bir görüntü oluşturan çöpler için vatandaşlar çözüm bekliyor.

cop2.jpg

Çukurambar'daki çöp sorunu uzun zamandır devam ediyor. Semt 2023 yılında da toplanmayan çöpler ve yol kenarında biriken çöplerle vatandaşların dikkatini çekmişti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.