Çukurambar'ın çöp sorunu bitmek bilmedi: Hüseyin Can Güner'e sert eleştiri geldi!

Ankara Çukurambar'da çöp sorunu bitmek bilmiyor. Özellikle Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzeri ve ara sokaklarda bulunan çöpler kent estetiğinin bozulmasına yol açıyor. Bu durum yaklaşık 3 ay önce belediye başkanlığı koltuğuna oturan Hüseyin Can Güner'in ve Ankara Büyükşehir Belediyesinin eleştirilmesine neden oldu.

Çukurambar'ın çöp sorunu bitmek bilmedi: Hüseyin Can Güner'e sert eleştiri geldi!
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

Ankara'nın merkezi Çankaya'da yer alan Çukurambar uzun süredir çöp sorunuyla uğraşıyor. Semtin en işlek caddelerinden biri olan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzeri genel olarak çöplerle kaplı. Bu sorun kötü bir görüntünün ortaya çıkmasına ve kent estetiğinin bozulmasına yol açıyor.

copler.jpg

SERRA PARKI BAKIMSIZLIKTAN KURUYOR

Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerinde çok sayıda iş yeri yer alıyor ve bu cadde semti ana yollara aktaran önemli bir bağlantı noktası. Bu bölgedeki tek sorun çöple sınırlı kalmıyor ve bu soruna bir de yol üzerinde yer alan Serra Parkı'nın yıpranmış görüntüsü ekleniyor.

parkcop.jpg

Oldukça geniş bir alana yayılan Serra Parkı da bakımsızlıktan nasibini alan yerlerden. Parkta sulama yapılmasına rağmen çim ekili geniş alanlar sararmış ve canlılığı gitmiş durumda. Ayrıca yeşil alan üzerinde bulunan çöpler de parkın görüntüsünü bir hayli bozuyor. Parkta yapılan sulama sonucu kaldırıma sıçrayan çamur da günlerdir temizlenmiyor ve bu da caddede görüntü kirliliğine neden oluyor.

park3.jpg

Kirlilikten nasibini alan yer yalnızca ana cadde değil. Çukurambar'ın ara sokaklarında da kililik devam ediyor. Yollarda ve kaldırımlarda yer alan çöplerden semt sakinleri rahatsızlık duyuyor. Vatandaşlar Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Çankaya Belediyesinin bu sorunu çözmesini bekliyor.

cop2.jpg

BAŞKAN GÜNER'E SERT ELEŞTİRİ

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'in göreve başlamasının üzerinden yaklaşık 3 ay geçti. Hukukçu Mustafa Kemal Çiçek de sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda Çankaya'da yaşanan kirliliğe işaret ederek Güner'i eleştirmişti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.