Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok: ''Anketler gerçeği yansıtmıyor''

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Sincanlılarla buluşarak seçim çalışmalarını sürdürdü.

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok: ''Anketler gerçeği yansıtmıyor''
Yayınlanma:
Güncelleme:

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Sincan Kültür Evi'nde 57 mahalle muhtarı ve 100 sivil toplum kuruluşu temsilcisiyle bir araya geldi.

ANKETLER GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Konuşmasında Altınok, sosyal medyada dolaşan sahte anketlere atıfta bulunarak, bu anketlerin doğruluğu olmadığını vurguladı. Ayrıca, kendisinin toplumla iç içe bir profil sergilediğini belirterek, sosyal medya üzerinden sahte paylaşımlar yapmadıklarını ifade etti. Altınok, halkın adamı olduğunu vurgulayarak seçim kampanyasına devam etti.

Ankara'nın son 5 yılda kayıp yaşadığını belirten Altınok, göreve geldiğinde sürekli çalışmaya devam edeceğini vurguladı ve sahte anketlere dikkat çekti. Altınok, bu anketlerin doğruluğu olmadığını ifade ederek Cumhurbaşkanlığı'nda da benzer durumların yaşandığını hatırlattı. Sincan'daki bir anketin yüzde 75 gibi daha gerçekçi sonuçlar verdiğini belirterek, seçim kampanyasına odaklanmaya devam etti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.