Gölbaşı Kaymakamlığı’nda tebrikat programı düzenlendi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları kapsamında Gölbaşı Kaymakamlığı’nda tebrikat programı düzenlendi.

Gölbaşı Kaymakamlığı’nda tebrikat programı düzenlendi
Yayınlanma:

Gölbaşı Kaymakamlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında bir tebrikat programı düzenledi. Programa, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Çetin Güzel, Gölbaşı Kaymakam Vekili Ejder Şahin ve TÜRKSAT Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok gibi önemli isimler katıldı. Kaymakamlık makamında ilçe protokolü ve vatandaşlar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tebriklerini burada iletti. Daha sonra, kutlama töreni Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi'nde devam etti.

2-001.jpg

Programa, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Çetin Güzel, Gölbaşı Kaymakam Vekili Ejder Şahin, Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanı Mikail Arıkan, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Nail Akça, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, Gölbaşı İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özden Cengiz Şimşek, Gölbaşı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ekici, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz, meclis üyeleri, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit yakınları, gaziler, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar büyük bir katılım gösterdi.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu'nun günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşma ile devam etti.

1-001.jpg

“BİREYİ YURTTAŞ VASFINA GETİRMİŞ OLAN CUMHURİYETİMİZ HAYATİ DERECE ÖNEMLİDİR”

Kaymakam Rüstemoğlu, Cumhuriyetin, Türk milletine bırakılmış en büyük miras olduğunu vurgulayarak, “Bireyi yurttaş vasfına getirmiş olan Cumhuriyetimiz hayati derece önemlidir. Milli ve manevi değerlerimize her zaman sahip çıkmaya devam edeceğiz. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Nice bayramlarda birlikte olmak dileğiyle saygılarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

3-001.jpg

Konuşmaların ardından, Şehit Bülent Göçer Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan tiyatro ve halk oyunu gösterileri sunuldu. Ardından, ilçedeki öğretmenler, Halk Eğitim Merkezi'nin koordinasyonunda oluşturulan halk oyunları ekibi ile gösterilerini sundu. Ayrıca, şiir dalında ilçe birincisi olan Şehit Bülent Göçer Ortaokulu öğrencisi Rana, Türkiye Yüzyılı şiirini okuyarak duygu dolu anlar yaşattı. Müzik öğretmenlerinden oluşan çok sesli koro performansı ve lise öğrencilerinin hazırladığı Atatürk ve Cumhuriyet resimleri sergisinin gezilmesiyle etkinlik sona erdi.

4-001.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.