Damak çatlatan kebaplar Altınpark'ta buluştu
Ankara Altınpark Expo Center Fuar Alanı'nda düzenlenen 'Şanlıurfa Yemek Şenliği', Ankaralıların büyük ilgisiyle karşılandı. Fuarda yer alan İdris Çiftçi, anadolugazete.com.tr’ye özel açıklamalarda bulundu.
ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN
İdris Çiftçi, uzun yıllardır gıda sektöründe faaliyet gösterdiğini ve Şanlıurfa Siverek'ten fuara katıldığını belirtti. Şanlıurfalı olduğunu dile getiren Çiftçi, fuara özel olarak hazırladıkları kebapları tanıttı. Şanlıurfa'dan getirdikleri etle kuzu ve dana karışımı kebap, döner, ciğer, şişman patlıcan kebabı, kağıt kebabı, Adana şiş, patlıcan kebabı gibi birçok lezzeti Ankaralılarla buluşturduklarını ifade etti.
“İKİNCİ MEMLEKETİM ANKARA”
Çiftçi, lezzetin sırrının yayla eti olduğunu vurgulayarak, tüm ürünleri taze taze hazırlayıp Ankara halkının beğenisine sunduklarını söyledi. Ankara'yı çok sevdiğini belirten İdris Çiftçi, bu şehri ikinci memleketi olarak gördüğünü ve üçüncü kez burada bulunduğunu ifade etti. Ayrıca, İstanbul'daki fuarlara da katıldıklarını ve bu tür etkinliklerin kendileri için oldukça olumlu olduğunu dile getirdi.
FURLAR, ESNAFLAR İÇİN FIRSATLAR SUNUYOR
Fuar boyunca Ankara halkını stantlarına davet eden Çiftçi, 4 gün boyunca özel lezzetlerini tanıtmaya devam edeceklerini belirtti. Bu fuarların kendileri için büyük fırsatlar sunduğunu söyleyen İdris Çiftçi, İstanbul'daki fuarlarda da faaliyet gösterdiklerini ve bu etkinliklerin işlerini geliştirmelerine yardımcı olduğunu ekledi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.