Depremzede ailelerden Dijital Hayvanat Bahçesi'ne ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak Araplar Mahallesi'ndeki Eserkent Sosyal Konutlarında konaklayan depremzedeleri, Atatürk Orman Çiftliği'nde hizmete açılan Dijital Hayvanat Bahçesi'ne götürdü.

Depremzede ailelerden Dijital Hayvanat Bahçesi'ne ziyaret
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat Depremi'nde yakınlarını kaybeden depremzedelerin yaralarını sarmak ve onları yeniden hayata bağlamak için etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

ESKİ ÇAĞLARA YOLCULUK

ABB tarafından hayata geçirilen dünyanın en ileri teknolojilerinin kullanıldığı Dijital Hayvanat Bahçesi'nde dijital hayvanları yakından gören aileler, özel olarak hazırlanan otobüslerle dinozorların yaşamlarını görebileceği eski çağlara ve uzaya dijital yolculuk yapma fırsatı buldu.

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki eski hayvanat bahçesinin bulunduğu alana kurulan Dijital Hayvanat Bahçesi'nin konukları, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Mamak Araplar Mahallesi'ndeki Eserkent Sosyal Konutlarında misafir edilen depremzedeler ve çocukları oldu.
Ankara'ya gelen depremzedeler ve çocukları, Asrın felaketinin ardından eğlenceli ve unutulmaz bir deneyim yaşadı. Aileleriyle birlikte katıldıkları gezi sırasında çocuklar, dijital hayvanları yakından görmek için özel olarak hazırlanan otobüslerle birlikte orman içinde dinozorların yaşamlarını görebileceği eski çağlara ve uzaya dijital yolculuk yapma fırsatını yakaladı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.