Dikimevi metro çıkışındaki koku esnafı da vatandaşı da bıktırdı

Ankara Dikimevi Metro İstasyonu'ndan çıkan vatandaşlar, artan sıcaklıklar sebebiyle meydandaki kuş pisliği kokusundan şikayetçi oldu. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte bölgede yoğunlaşan kuş pisliği, sıcak havanın etkisiyle daha belirgin bir koku yaymaya başladı. Bu durum, metro istasyonunu kullanan ve çevrede bulunan vatandaşlar için rahatsız edici bir hale geldi.

Dikimevi metro çıkışındaki koku esnafı da vatandaşı da bıktırdı
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Dikimevi bölgesinde iş yerleri bulunan esnaf ve yolcular, kötü kokunun günlük yaşamlarını olumsuz etkilediğini belirtti. Metro çıkışında otobüs ya da dolmuş beklemek zorunda kalan yolcular, kuş pisliği kokusu yüzünden zor anlar yaşadıklarını ifade etti. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde meydanın yoğunlaşmasıyla koku daha fazla hissedilir hale geldi.

1-3.jpg

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI YETERSİZ

Dikimevi meydanında düzenli olarak yapılan temizlik çalışmalarının, artan kuş pisliği karşısında yetersiz kaldığı gözlemlendi. Belediye ekipleri tarafından yapılan temizlik işlemleri sık sık tekrarlanmasına rağmen, sıcak havaların etkisiyle koku sorunu çözülemedi. Vatandaşlar, temizlik çalışmalarının daha sık ve etkili bir şekilde yapılması gerektiğini dile getirdi.

1-4.jpg

YETKİLİLERE ÇAĞRI!

Vatandaşlar, kötü kokunun giderilmesi için yetkililere çağrıda bulunarak daha etkili önlemler alınmasını talep etti. Dikimevi metro istasyonunun hemen çıkışında yer alması sebebiyle her gün binlerce kişi tarafından kullanıldığını vurgulayan vatandaşlar, bu sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini belirtti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.