Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail Dışişleri Bakanı Katz'a tepki

Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye'yi hedef aldığı sosyal medya paylaşımına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, Katz’ın paylaşımlarının iftira ve yalan içerdiği ifade edildi.

Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail Dışişleri Bakanı Katz'a tepki
Yayınlanma:

Dışişleri Bakanlığı'nın sosyal medya X hesabı üzerinden yaptığı açıklama Katz’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ve Türkiye’yi hedef alarak sosyal medyada yalan ve iftiralar yaydığı vurgulandı. İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın, geçmişte soykırım suçuyla anılan Netanyahu Hükümeti içinde dahi herhangi bir itibara sahip olmadığı belirtilerek, Katz’ın gündemde kalmak ve mevcut pozisyonunu korumak amacıyla bu tür paylaşımlarda bulunduğu ifade edildi.

TÜRKİYE'NİN YANITI VE FİLİSTİN DESTEĞİ

Dışişleri Bakanlığı, Türkiye’nin, sosyal medyada yapılan bu tür saldırılara rağmen gerçekleri dile getirmeye ve Filistinlilerin haklı davasını savunmaya devam edeceğini duyurdu. Türkiye'nin, uluslararası kamuoyunda doğru bilgilerin yayılması için çalışacağını ve bu tür provokasyonlara karşı kararlı bir şekilde yanıt vereceği belirtildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.