Driftçiler hastanelik oldu ama bakın ne için! Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tepki çeken görüntüler

Drift tutkunları iyice şaşırttı. Karayolunda tatmin olmayan driftçiler bu sefer bir hastanenin otoparkının çatı katını tercih etti.

Driftçiler hastanelik oldu ama bakın ne için! Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tepki çeken görüntüler
Yayınlanma:

İddialara göre, olay Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkının çatı katında yaşandı. Sosyal medyada yer alan görüntülerde bir sürücü, hastane otoparkının çatı katında drift yaparken diğer şahısların da o anları seyrettiği görülüyor. Drift yapan aracın yanı sıra çatı katında 5 aracın daha olduğu görülürken, hastane bölgesinde bu tür bir eylemin yapılmasına tepkiler çığ gibi büyüdü.

Sosyal medyadaki görüntülerin altına yorum yazan bir kullanıcı, "Hastaları hiç mi düşünmemiş bunu yapan?" diye sorarak tepki gösterdi.

Bir başka kullanıcı ise "Burası hastane ameliyat olanı vardır, ağrıdan sızıdan yatamayanı vardır, orda vefat etmiş birisinin yakınları vardır aman rahatsız olmasınlar diye düşünmek yok tabi. Böyle serseriliğe aynen devam." sözleriyle tepki gösterdi. Sosyal medyada tepki veren vatandaşlardan biri de "Hastanenin otoparkı burası. Yapanlar insanlıktan nasibini ne zaman alır bilemem ama cezaları tez kesilir umarım." sözleriyle yetkililere çağrı yaptı.

2024 yılında trafikte drift yapmanın cezası 32 bin 233 TL olarak açıklanmıştı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.