Duhan Kalkan Karagöl projesi çalışmalarını inceledi

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Karagöl’de yürütülen proje çalışmalarını Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Duhan Kalkan ile birlikte yerinde inceledi.

Duhan Kalkan Karagöl projesi çalışmalarını inceledi
Yayınlanma:

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, Karagöl’de devam eden projelerin değerlendirmesini yaptıklarını duyurdu. Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Duhan Kalkan ile beraber bölgedeki çalışmaları yerinde incelediklerini belirten Acar, doğal güzelliklerin korunmasına büyük önem verdiklerini vurguladı.

adsiz-tasarim-15.png

DOĞAL GÜZELLİKLER KORUNUYOR

Proje çalışmalarının detayları hakkında bilgi veren Acar, doğal zenginliklerin korunmasına odaklanıldığını söyledi. Başkan Acar, bölgenin sadece yerel halk için değil, tüm ziyaretçiler için daha keyifli bir mekan haline getirileceğini ifade etti. Doğa dostu projelerin sürdürülebilir turizme katkı sağlayacağını da belirtti.

KARAGÖL, CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELECEK

Karagöl’ün ilçenin önemli bir cazibe merkezi olması hedeflendiğini söyleyen Başkan Acar, projenin tamamlanmasıyla ziyaretçilere daha keyifli bir deneyim sunulacağını belirtti. Ayrıca, doğanın korunmasına öncelik verildiğini ve bu kapsamda titizlikle çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.