Ebru Keyvan’dan Anıtkabir ziyareti: Muhtarlar demokrasinin temel taşıdır

Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Ebru Keyvan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Muhtarlık İşleri Müdürü Fatih Albayrak ve Etimesgut ilçesindeki muhtarlarla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.

Ebru Keyvan’dan Anıtkabir ziyareti: Muhtarlar demokrasinin temel taşıdır
Yayınlanma:

Ziyaret sırasında konuşan Keyvan, muhtarlarla birlikte daha iyi hizmet verebilmek için yola çıktıklarını vurguladı. "Yerel yönetimin temel taşlarını oluşturan muhtarlarımız, sorumlu oldukları bölgelerde önemli görevler üstlenmektedir. Göreve geldiğimiz günden bu yana, vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğu için el birliğiyle çalışıyoruz. Muhtarlarımız, toplumun ihtiyaçlarını karşılamada ve yerel yönetimle halk arasında köprü görevi görmektedir." dedi.

ebru-keyvan-anitkabir-7.jpeg

"CUMHURİYET’E GÖNÜLDEN BAĞLIYIZ"

Keyvan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün "Muhtarlar demokrasinin temel taşıdır" sözüne atıfta bulunarak. "Yetkilerimiz çerçevesinde katılımcı, eşitlikçi ve tarafsız bir bakış açısıyla ilerleyeceğiz. Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’e gönülden bağlıyız ve muhtarlarımızla birlikte daha huzurlu yarınlar için omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

ebru-keyvan-anitkabir-5.jpeg

“MUASIR MEDENİYETLERE ULAŞMA”

Açıklamasının ardından muhtarlarla birlikte Atatürk’ün huzuruna çelenk bırakan Keyvan, saygı duruşunda bulundu. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Keyvan, deftere şu notu düştü:

"Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk; Bugün yerel demokrasinin temel taşı olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyoruz. Huzurunuzda saygı, minnet ve özlem duygularımızı bir kez daha dile getiriyoruz. Kurmuş olduğunuz Cumhuriyet’in ilkelerinin her kademede benimsenmesi, yaşatılması ve korunması bizim milli hedefimizdir. Muhtarlarımız, toplumsal dayanışmanın ve birlikteliğin en güzel örneklerini sergilemektedir. Cumhuriyetimizin 101. yılını kutlamaya yaklaşırken, “Muasır Medeniyetlere Ulaşma” hedefinize sahip çıkıyor, laik, demokratik ve hukuk devleti ilkesine olan bağlılığımızla aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyoruz."

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.