Efsane Başkan İlhan Cavcav mezarı başında anıldı: Önemli mesajlar…

Gençlerbirliği’nin efsanevi başkanı İlhan Cavcav, vefatını yedinci yılında Cebeci Asri mezarlığında anıldı.

Efsane Başkan İlhan Cavcav mezarı başında anıldı: Önemli mesajlar…
Yayınlanma:

Ankara'nın köklü kulüplerinden Gençlerbirliği'nin onursal başkanı İlhan Cavcav, vefatının 7. yılında Cebeci Asri Mezarlığı'nda düzenlenen anma töreniyle yad edildi. Başkent ekibinin yönetim ve divan kurulu üyeleri, eski futbolcular, altyapı oyuncuları ve kulüp personeli, törene katılım gösterdi.

Tören, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualarla gerçekleşirken aynı mezarlıkta yatan başkent ekibinin eski başkanlarından Hasan Şengel de unutulmadı. Şengel'in kabri başında da dua okundu.

Kulüpten yapılan açıklamada, teknik direktör Sinan Kaloğlu'nun da Cavcav'ın kabrini ziyaret ettiği belirtildi.

Gençlerbirliği Kulübü'nün idari işlerden sorumlu asbaşkanı Mehmet Soylu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Cavcav ve Şengel'i anmanın yanı sıra önemli bir gelişmeye de değindi. Niyazi Akdaş'ın başkanlıktan istifa ettiğini belirten Soylu, gelecek hafta yapılacak yönetim kurulu toplantısında takımın geleceğine dair kararların alınacağını ifade etti.

Soylu, "Aslında geçen hafta istifa edeceğini bize iletmişti. Kupa ve lig maçları öncesi tekrar düşünmesini istedik ama başkanımız istifada kararlı oldu. Hafta içinde yönetim kurulu toplantısı yapacağız. Takımımızın sonuna kadar yanındayız. Sezon sonuna kadar takımımızı götüreceğiz, içimizden birini başkan seçeceğiz." şeklinde konuştu.

Takıma destek olmak adına görüşmeler yapacaklarını dile getiren Soylu, belediye başkanı ve şehrin önde gelenleriyle yapılacak toplantılara hazırlandıklarını belirtti. "Burası 100 yıllık camia, sahipsiz kalacak değil." diyen Soylu, gelecek hafta sürecin daha netleşeceğini vurguladı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.