EGO şoförünün yolcuyu darp ettiği görüntüler üzerine EGO Genel Müdürlüğünden açıklama geldi: İdari işlem başlatıldı

Ankara’da bugün 438 numaralı EGO otobüsünde yaşanan üzücü bir olayla ilgili olarak EGO Genel Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı.

EGO şoförünün yolcuyu darp ettiği görüntüler üzerine EGO Genel Müdürlüğünden açıklama geldi: İdari işlem başlatıldı
Yayınlanma:

Açıklamada, EGO’ya ait 438 numaralı hatta çalışan 07-401 kod numaralı otobüsün şoförü Mehmet Özkan’ın (sicil numarası 310), yaşlı bir yolcuyla tartıştığı ve ardından yolcuya fiziksel müdahalede bulunduğunun tespit edildiği belirtildi.

EGO Genel Müdürlüğü, olayın ortaya çıkmasının ardından şoför hakkında hemen bir rapor hazırlandığını ve idari işlem başlatıldığını duyurdu.

NE OLMUŞTU?

Ankara’da, sabah saatlerinde Pursaklar - Ulus seferini yapan 438 numaralı belediye otobüsünde yaşanan olayda, ilaç tedavisi gören Hamit Mutlu isimli bir yolcu, şoför tarafından darp edildi. İddiaya göre, bir yıl önce beyin rahatsızlığı geçiren Mutlu, otobüse bindiğinde yaşlı bir yolcunun durak düğmesine yanlış bastığını fark etti. Şoförün yaşlı yolcuya hakaret ettiğini duyan Mutlu, şoförü daha saygılı olması konusunda uyardı. Bu uyarının ardından şoför, Mutlu’nun üzerine yürüyerek onu darp etti.

Olay, otobüsteki diğer yolcular tarafından da büyük tepkiyle karşılandı ve EGO Genel Müdürlüğü tarafından incelemeye alındı. EGO, olayla ilgili adli sürecin de takipçisi olacağını belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.