Ehliyet almak için sağlık raporu almaya gitti, hayatının şokunu yaşadı!

Ankara'da yaşayan Dilan Melis Güvenç, ehliyet için sağlık raporu almaya gittiği sağlık ocağında şok edici bir durumla karşılaştı.

Ehliyet almak için sağlık raporu almaya gitti, hayatının şokunu yaşadı!
Yayınlanma:

Sağlık kayıtlarında uyuşturucu kullandığı, birçok hastanede kaydının bulunduğu, kimliği kullanılarak bir kişinin gece kulübünde çalıştırıldığı ve kendi adına senet tutulduğunu öğrenen Güvenç, yaşadığı bu durumu "hayatının şoku" olduğunu söyledi.

Güvenç, 2020 yılında kimliğini kaybettiğini belirterek, nüfus müdürlüğüne gittiğini, kayıp talebimi oluşturup yeni kimliğini aldığını anlattı. Güvenç, "Bir hafta sonra eski kimliğimi buldum. Yeni kimliğimi de kullanıyorum. Onun haricinde herhangi bir kimlik kaybım yok" dedi.

Ehliyet almak için sağlık raporu almaya karar verdiğinde, aile hekiminin uyarısıyla sağlık kayıtlarını kontrol ettiğini söyleyen Güvenç, e -nabız'dan sağlık kayıtlarını kontrol ettiğini dile getirdi.

Güvenç, "Doktorum sağlık kayıtlarımı kontrol ettiğinde bana ehliyet için sağlık raporu veremeyeceğini çünkü madde kullandığımı söyledi." dedi.

Ankara'da yaklaşık 10 hastanede kendisi adına açılan 'acil kaydı' bulunduğunu belirten Güvenç, yaşadığı bu durum üzerine savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu ifade etti.

Güvenç, yapılan soruşturma sonucunda kimliğinin kullanılarak bir eğlence mekanında çalıştırıldığını öğrendiğini ifade etti.

"EHLİYETİMİ ALAMADIM"

Şu anda devam eden soruşturma sürecinde kendisine herhangi bir gelişme ulaşmadığını belirten Güvenç, ehliyetini de alamadığını söyledi.

Sağlık raporu alamadığı için herhangi bir işte çalışmadığını belirten Güvenç,"Herkese bu konuda çok dikkatli olması gerektiğini, değil kimlik, kimlik fotokopisi olsa bile çok dikkatli şekilde muhafaza edilmesi gerektiğini söylüyorum" diye konuştu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.