Elitfest Moda Festivali yoğun ilgi gördü

Ankara Altınpark'ta düzenlenen Elitfest Moda Festivali, üçüncü gününde de yoğun ilgi gördü. Türkiye'nin birçok şehrinde 150'den fazla organizasyon gerçekleştiren Elitfest, Ankara'da ilk kez moda festivali düzenledi.

Elitfest Moda Festivali yoğun ilgi gördü
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

Festivalin kurucularından Neşe Tütüncüoğlu, anadolugazete.com.tr’ye yaptığı açıklamada festivale ilginin oldukça yoğun olduğunu belirterek, "Ankaralı hanımlar gerçekten çok güzel bir ilgi gösterdiler. İlk günümüz de çok güzeldi, bugün de çok güzel geçiyor." dedi.

Festivalde kadına dair her şeyin bulunduğunu söyleyen Tütüncüoğlu, "Tesettür giyim, ölçülü giyim, açık giyim, çocuklar için, bebekler için, züccaciye, ev tekstili, aksesuar, eşarp gibi aklınıza gelebilecek her şey festivalimizde yer alıyor. Aynı zamanda Ankara firmaları da yine bizimle birlikte. Onlar da üst katta yerini aldılar." diye konuştu.

2-001.jpg

Türkiye'nin her yerinden gelen esnafların festivalde hem ürünlerini tanıttığını hem de sıcak satış yaptığını belirten Tütüncüoğlu, "Ankaralı hanımlar festivale gerçekten güzel yoğun ilgi gösteriyorlar. Festivalimizde uygun fiyatlı ürünler satıldığı için bu kadar rağbet görüyoruz." dedi.

Festivalin sabah 11.00'de açıldığını ve akşam 22.00'ye kadar hizmet verdiğini belirten Tütüncüoğlu, "Festivalimiz pazar gününe kadar devam edecek. Hala bizi ziyaret etmemiş olan Başkent’te yaşayan hanımları bekliyoruz." dedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.