Elmadağ Belediyesinden öğrencilere tercih desteği

Elmadağ Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde öğrencilere verdiği desteği “YKS Tercih Danışmanlık” uygulamasına devam ediyor. Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, "YKS tercih döneminde Elmadağ’daki tüm öğrencilerimizin yanındayız" dedi.

Elmadağ Belediyesinden öğrencilere tercih desteği
Yayınlanma:

Elmadağ Belediyesi YKS tercihi yapacak olan öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek.

yks-tercih-danismanligi-1.jpg

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, YKS tercih döneminde Elmadağ’daki tüm öğrencilerinin yanında olduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"İlçemizde gençlerin ve çocukların donanımlı olarak yetişmesi, iyi üniversiteleri kazanabilmesi için tercih dönemi boyunca hafta içi günlerde 11.00 ile 17.00 saatleri içerisinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Elmadağ Çocuk Kulübü ve Gençlik Merkezinde uzman eğitmenler eşliğinde ücretsiz hizmet alacakları “Tercih Danışmanlık Merkezi” kurduk. YKS tercihleri ile ilgili bilgi ve destek almak isteyen tüm öğrenci ve velilerimizi bekliyoruz. Eğitime yapılan yatırımı geleceğe yapılan bir yatırım olarak görüyorum. Sınavda başarılı olan gençlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”

Tercih dönemi boyunca Ankara Büyükşehir Belediyesi Elmadağ Çocuk Kulübü ve Gençlik Merkezinde hafta içi günlerinde verilecek olan danışmanlık hizmeti saat 11.00 ile 17.00 saatleri arasında uzman eğitmenlerle yapılacak. Öğrenciler görüşmeye gelmeden önce 0 543 343 27 97 numaradan randevu alabilirler.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.