Elmadağ Belediyesi'ne anlamlı ziyaret...

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Ankara'daki belediye başkanlarının eşleri de hazır bulundu. Başkan eşleri Elmadağ’a giderek Elmadağ Renkliköy ve Tavşan Bahçesini gezdiler.

Elmadağ Belediyesi'ne anlamlı ziyaret...
Yayınlanma:

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Şahin, Elmadağ Belediye Başkanı Aşkın ile samimi bir ortamda bir araya gelerek yeni dönemde başarı dileklerini iletti.

renklikoy-3.jpg

renklikoy-3.jpg

Ziyaret sırasında, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın eşi ve Başkan Veli Gündüz Şahin’in eşi de kendilerine eşlik etti. Aynı zamanda, CHP Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eski Başkan Adayı Cafer Pekdemir ve eşi, CHP Ankara İl Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Akkuzu da bu anlamlı ziyarette yer aldı. Başkan eşleri ziyarette Elmadağ Renkli Köy ve Tavşan Bahçesini gezdiler.

renklikoy-2.jpg

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş'ın kıymetli eşi, Mamak Belediye Başkanı Sayın Veli Gündüz Şahin ve eşi, CHP Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eski Başkan Adayı Sayın Cafer Pekdemir ve eşi, CHP Ankara İl Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Özlem Akkuzu ile beraberindeki misafirleri İlçemizde ağırladık.

renklikoy-1.jpg

Renkliköy projemizi, hediyelik eşya ve yöresel ürün stantlarımızı, sonrasında Tavşan Bahçemizi gezerek hoş vakit geçirdik. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederim.”dedi

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.