Enver Demirel'den MHP Ankara Milletvekillerine ziyaret

Eski Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, MHP'nin Ankara Milletvekilleri Yaşar Yıldırım ve Sadir Durmaz'ı ziyaret etti.

Enver Demirel'den MHP Ankara Milletvekillerine ziyaret
Yayınlanma:

Etimesgut'ta 3'ü üst üste toplam 4 dönem belediye başkanı olan Enver Demirel, 31 Mart seçimlerinde koltuğunu CHP'nin adayı Erdal Beşikçioğlu'na devretmişti. Enver Demirel, MHP Ankara Milletvekilleri Yaşar Yıldırım ve Sadir Durmaz ile bir araya geldi.

Enver Demirel, ziyarete ilişkin yaptığı paylaşımda "Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Sadir Durmaz ve Sayın Yaşar Yıldırım'ı ziyaret ederek, güncel siyasi konular hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Sn. Genel Başkan Yardımcılarımıza gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ediyor, çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum" ifadelerini kullandı.

MHP Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım ise "Etimesgut’un her taşında, her toprağında büyük gayretleri ve emekleri olan, Ankaralılara büyük hizmetleri geçmiş, memleketimizin en başarılı belediye başkanlarından birisi olan Enver Demirel ziyaretimize gelerek bizleri ziyadesiyle mutlu ve memnun etmiştir. Nazik ziyaretleri için kendisine teşekkürlerimi sunarım" açıklamasında bulundu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.