Erdal Beşikçioğlu: "Devlet tiyatrolarından Erdoğan yüzünden istifa ettim"

CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan adayı Beşikçioğlu, Recep Tayyip Erdoğan'ın bir konuşması sebebiyle istifa ettiğini söyledi.

Erdal Beşikçioğlu: "Devlet tiyatrolarından Erdoğan yüzünden istifa ettim"
Yayınlanma:

CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan adayı olan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, son günlerde yaptığı açıklamalarla dikkat çekiyor. "Benim ikna olmam uzun sürdü. Çünkü daha önce böyle bir şey yapmadım" diyen Beşikçioğlu, Sözcü TV'ye konuk oldu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın taklidini yaparak devlet tiyatrolarından neden istifa ettiğini anlattı.

Ünlü oyuncu, Recep Tatyyip Erdoğan'ın bir konuşmasına atıfta bulunarak şunları söyledi:

"Aslında AKP iktidarının sebep sonuç ilişkisi yüzünden ben devlet tiyatrolarından istifa ettim. Ordu'da bir turnedeydim, Ordu gençlik kollarında Recep Bey'in bir konuşması vardı; 'Ya hu sanatçılar çok iler gittiler parasını biz veriyoruz kardeşim bizim istediğimizi yapacaklar' dedi ki devlet tiyatrolarının kendi içerisinde özel bir yapısı vardır, hangi tandansa ait olursa olsun o çeşitlilikte oyunlar oynamak zorundadır. Böyle olunca baktık iş olacak gibi değil istifa ettik ve Tatbikat sahnesini kurduk iyi ki de kurmuşuz."

Bu itiraf karşısında Saygı Öztürk, "Gerçekten mi?" diyerek şaşkınlığını gizleyemedi. Beşikçioğlu, konuşmasının devamında dışarıdan aday olma eleştirilerine ise "Ben dışarıdan olduğumu kabul etmiyorum, ben her gün evlerinin içerisine girdim..." yanıtını verdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.