Erdal Beşikçioğlu'ndan bayramlaşma mesaisi

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, bayram tatilinin ardından belediyenin meclis salonunda personel ile bir araya gelerek bayramlaştı.

Erdal Beşikçioğlu'ndan bayramlaşma mesaisi
Yayınlanma:

Bayramlaşma töreninde konuşan Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, ekip vurgusu yaparak "Belediyecilik bir ekip işidir. Bayramda ekip ruhu ile mesai yaparak özveri ile çalışan tüm personelimize teşekkür ediyorum. Bundan sonrada el birliği ile Etimesgut'umuza hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

etimesgutbayram2.jpg

Personelin özverili çalışmasına vurgu yapan Beşikçioğlu, konuşmasının devamında şunları ifade etti: "Daha güzel çalışmalar için elinizden gelen bütün çabayı göstereceğinizden hiç şüphem yok. İlçemiz sürekli büyüyor ve gelişiyor. Bizlerde bu gelişmelere bağlı olarak halkımıza hizmet sunmaya devam edeceğiz. Yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum."

edalbesikcioglu.jpg

Çalışanlarla bir süre sohbet eden Başkan Beşikçioğlu, talep ve istekleri dinleyerek not aldı. Sohbetin ardından memnuniyetlerini dile getiren belediye personeli, Başkan Beşikçioğlu'na teşekkür etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.