Erdal Beşikçioğlu'ndan bir dizi ziyaret!

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ve Başkan Yardımcısı Bahri Bellek, Etisem Eğitim ve Uygulama Merkezleri ile belediye bünyesinde bulunan kreşleri ve Emekli Konağı'nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Beşikçioğlu, gerçekleştirilen ziyaretler sırasında tesis ve merkezlerin eksiklerini tespit ederek merkezlerdeki yetkililerden bilgi aldı.

Erdal Beşikçioğlu'ndan bir dizi ziyaret!
Yayınlanma:

Emekli Konağı ziyaretinde konuşan Erdal Beşikçioğlu, "Konaklarımız emeklilerimiz için tam bir kaynaşma ve dayanışma noktasıdır. Onlarla gerçekleştirdiğimiz sohbette sosyalleşmelerinin yanı sıra üretkenliklerini destekleyecek çalışmalarda yapacağız. Emekli tiyatrolarını kurarak onlara yeni bir amaç sağlamayı hedefliyoruz." dedi.

ETİSEM UYGULAMA VE EĞİTİM MERKEZİ ZİYARETİ

Etisem Uygulama ve Eğitim Merkezleri ziyaretlerinde kursları inceleyen Beşikçioğlu, kursiyerlerden ilgi ve sevgiyle karşılandı. Yapılan çalışmaları yerinde gözlemleyerek talep ve istekleri dinlediklerini belirten Beşikçioğlu, halka katkı sağlayacak her türlü projenin arkasında duracaklarını vurguladı.

ziyaret.jpg

KREŞ ZİYARETİ

Belediyeye bağlı kreşleri ziyaret eden Beşikçioğlu, kreşlerdeki işleyiş, eğitim faaliyetleri ve merkezin genel durumu hakkında bilgi aldı. Kreşlerin çocukların gelişimi ve ailelerin desteklenmesi açısından önemine değinen Beşikçioğlu, çocuklarla oyunlar oynayarak keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.