Erdal Beşikçioğlu'ndan hayvancılıkla ilgilenen vatandaşa destek!

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Başkan Yardımcısı Taylan Özgüven ile birlikte Sincan Hayvancılık Bölgesi'ni ziyaret ederek tesis ve üretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Erdal Beşikçioğlu'ndan hayvancılıkla ilgilenen vatandaşa destek!
Yayınlanma:

Ziyaret sırasında, Hayvancılık Organize Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Birol Mermer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Beşikçioğlu ve Yardımcısı Özgüven'e yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi.

''TÜRKİYE’NİN EN BAŞARILI HAYVANCILIK BÖLGELERİNDEN BİRİ''

Hayvancılık Organize Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Birol Mermer, Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ve Başkan Yardımcısı Taylan Özgüven'e tesisi gezdirerek bölgenin işleyişi ve sağlanan olanaklar hakkında önemli paylaşımlarda bulundu. Mermer, "Ankara et konusunda ciddi bir pazar olduğu için ürünlerimizin pazarlanması konusunda herhangi bir sıkıntı çekmiyoruz. Tesisimiz, Türkiye’nin en başarılı hayvancılık bölgelerinden biridir. Yeni yatırımcılar için bu tarz bölgelerin oluşturulması, hayvancılık sektörünün canlılık kazanması açısından oldukça önemlidir." şeklinde konuştu. Mermer, ayrıca bölgenin güvenlik, kantar, dezenfekte, yem dağıtma, gübre toplama, taşıma, ekim-biçim makineleri, atıklardan elektrik üretimi gibi birçok faaliyeti başarılı bir şekilde yürüttüğünü belirtti.

besikcioglu.jpg

''HAYVANCILIKLA İLGİLENEN VATANDAŞLARIMIZI DESTEKLEMEK AMACIYLA GÜZEL ADIMLAR ATACAĞIZ''

Ziyaret sonrasında değerlendirmelerde bulunan Beşikçioğlu, benzer bir hayvancılık modelini Etimesgut'ta hayata geçireceklerini belirtti. Beşikçioğlu, "Hayvancılık, kırsal refahın gelişmesine ve genel ekonomiye önemli katkılarda bulunmaktadır. Ziyarette bulunduğumuz tesis de ihtiyaç duyduğu ürünleri civar köylerden temin ederek köylülerimize önemli faydalar sağlamıştır. Köy halkını kalkındırmak ve istihdamı genişletmek adına hayvancılıkla ilgilenen vatandaşlarımızı desteklemek amacıyla güzel adımlar atacağız. Hayvancılık, tarımsal ve yem sanayi başta olmak üzere et ve süt mamulleri, dericilik ve tekstil, veteriner ilaçları gibi birçok sektöre katma değer yaratmaktadır." dedi.

etimesgutbelbas.jpg

Beşikçioğlu, Sincan Hayvancılık Bölgesi'nin gerçekleştirdiği üretim faaliyetleri ile örnek bir tesis olduğunu belirterek, "Etimesgut Belediyesi olarak yetkilerimiz dahilinde elimizden gelen desteği sağlayacağız. Bu incelemelerde bize eşlik eden Hayvancılık Organize Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mermer’e teşekkürlerimi sunarım." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.