Erol Tosun'dan Kahramankazan'a çıkarma

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı olarak seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Erol Tosun’un bugünkü durağı Ankara’nın Kahramankazan ilçesi oldu.

Erol Tosun'dan Kahramankazan'a çıkarma
Yayınlanma:

ANADOLU Gazete yazarlarından ve Kırşehirliler Vakfı’nın eski başkanı olan Erol Tosun, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı olarak seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Erol Tosun’un bugünkü durağı Ankara’nın Kahramankazan ilçesi oldu. Kahramankazanlılar’ın sorunlarını dinleyen Tosun, ilçe sakinlerinin kendisine olan yoğun ilgisinden memnun.

whatsapp-image-2023-04-24-at-16-17-33-1.jpg

Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Erol Tosun’un Kahramankazan esnaf ziyaretine; CHP Kahramankazan İlçe Başkanı Hasan Sarıkaya, İlçe Belediye Meclis Üyesi Nevzat Yılmaz, İlçe Gençlik Kolu Başkanı Ergun Yıldırım ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Kamile Koçak eşlik etti.

whatsapp-image-2023-04-24-at-16-17-35.jpg

Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Erol Tosun, ziyareti kapsamında Ankara Tarım İşletmelerinin Sahibi Kahramankazan’ın önde gelen yatırımcılarından hemşehrisi Etem Yeşilli’yi heyeti ile birlikte ziyaret etti.

whatsapp-image-2023-04-24-at-16-17-35-1.jpg

İlgili Haberler
 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.