Eski İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk'den Mansur Yavaş'a destek İYİ Parti'ye eleştiri: İbretle takip ediyorum

İYİ Parti'nin 2018-2023 yılları arasında Ankara İl Başkanlığı görevini yürüten ve 2023-2024 yıllarında İYİ Parti'nin Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi olarak görev yapan Yetkin Öztürk, sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a destek verdi ve İYİ Parti'yi eleştirdi.

Eski İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk'den Mansur Yavaş'a destek İYİ Parti'ye eleştiri: İbretle takip ediyorum
Yayınlanma:

Öztürk, 2019'da Ankara'da gerçekleşen yönetim değişikliğinden bu yana Mansur Yavaş'ın belediyecilik anlayışını desteklediğini vurgularken, partisi içindeki bazı kişilerin bu konuda nasıl çelişkili davrandığını belirtti.

Yetkin Öztürk, sosyal medya paylaşımında, "Ankara'da değişimi sağladığımız 2019 yılından bu yana, Ankara'nın yönetimine dair düşüncelerimde milim değişme olmadı. Dün İYİ Parti GİK üyesi olarak Ankara'da Mansur Yavaş belediyeciliğinin önemini konuştuğumda, benim bu fikrime sert şekilde karşı çıkıp bana ve Mansur Başkana hakaret edenlerin, bugün kendileriyle nasıl çeliştiğini ibretle ve hayretle takip ediyorum." ifadelerini kullandı.

Öztürk, Mansur Yavaş'ın belediyeciliğine olan inancının ve desteğinin aynı şekilde devam ettiğini belirterek, partisi içerisindeki bazı kişilerin bu konuda sergilediği tutarsız davranışları eleştirdi. Öztürk, 28 Haziran'da İYİ Parti'den istifa etmişti.

Öztürk'ün bu paylaşımı, İYİ Parti'den istifa eden Yücel Arslan, Adnan Beker ile İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu ve CHP lideri Özgür Özel'in Keçiören'de Taha Akgül Karakucak Güreşleri kapsamında bir araya gelmesinin hemen ardından yapıldı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.