Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Duhan Kalkan, 15 Temmuz günü yaşadıklarını anlattı!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki ‘Milletin Zaferi Buluşması’na katılan Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Av. Dr. Duhan Kalkan, "FETÖ'yü kınıyoruz. Bu topraklarda artık bu tarz olayların son bulmasını temenni ediyoruz." dedi.

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Duhan Kalkan, 15 Temmuz günü yaşadıklarını anlattı!
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

FETÖ'nün darbe girişiminin akamete uğratılmasının 8. yıl dönümü, ‘Milletin Zaferi Buluşması’ temasıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde anıldı.

Beştepe'deki programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, birçok siyasi parti genel başkanı, bakanlar, Ankara Valisi Vasip Şahin, milletvekilleri, belediye başkanları, şehit aileleri, gaziler ve binlerce kişi katıldı.

Anma programına katılan Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri, Av. Dr. Duhan Kalkan, anadolugazete.com.tr'ye 15 Temmuz günü yaşadıklarını aktardı.

"HAYATIMIN EN KÖTÜ GÜNÜYDÜ"

15 Temmuz'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde görevde olduğunu dile getiren Kalkan, "Hayatımın en kötü günüydü. Olaylara bizzat şahit olan birisi olarak söylüyorum ki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan demokrasiye aşık, Cumhuriyet'e aşık vatandaşa seslenerek 'milletinize, liderinize sahip çıkın' dedi ve insanlar geldi. İnsanlar demokrasiye, Cumhuriyet'e, Cumhurbaşkanımıza sahip çıktı." dedi.

untitled-1-004.jpg

Kalkan, "Çok şükür geldiğimiz noktada Türkiye'de demokrasi her geçen gün daha ileri gidiyor. Bizler de hem siyasette hem de bürokraside devletimize, milletimize, Anadolu'ya, Anadolu insanına bağlı kalarak çalışmaya devam edeceğiz. FETÖ'yü kınıyoruz. Bu topraklarda artık bu tarz olayların son bulmasını temenni ediyoruz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.