Eski milli sporcu Eymir Gölü'nde yüzlerce kişiyi kürek sporuyla tanıştırdı

ODTÜ Kürek Takımı'nın eski bir sporcusu olan ve zamanla başantrenörlüğe yükselen Baha Er, Eymir Gölü'nde sporcuları milli takıma hazırlarken aynı zamanda hobi tutkunlarını da kürek sporuyla buluşturuyor.

Eski milli sporcu Eymir Gölü'nde yüzlerce kişiyi kürek sporuyla tanıştırdı
Yayınlanma:

Bahar Er, 13 yaşında ODTÜ Kürek Takımı'na annesinin arkadaşının yönlendirmesiyle katıldığını ve o günden beri bu spora olan tutkusunun hiç azalmadığını belirtti. 22 yıldır kürek sporuyla uğraştığını ve son 6 yıldır da ODTÜ Kürek Takımı'nda başantrenörlük görevini üstlendiğini aktaran Er, Eymir Gölü'nde geçirdiği büyük bir zaman dilimine sahip olduğunu vurguladı.

Er, yaptığı açıklamada, "Bize genellikle 'Ankara'da deniz olmadan nasıl yaşıyorsunuz' diye soruyorlar ama benim için Eymir Gölü her zaman yeterli oldu. Ortaokul yıllarında başladığım hobim, kariyerim haline geldi ve şimdi kendi takımıma antrenör olarak hizmet veriyorum. Bu benim için büyük bir şans ve mutluluk kaynağı." dedi.

ODTÜ Kürek Takımı'nda farklı yaş gruplarından sporcuları çalıştırdığını ve temel hedefinin milli takıma yetenekli sporcular kazandırmak olduğunu dile getiren Er, sporcularından büyük bir özveri beklediklerini ve kulübü uluslararası arenada temsil ederek madalya kazanmalarını arzu ettiklerini belirtti.

Er, Eymir Gölü'nde hobi amaçlı kürek çekmek isteyenlere de ders verdiğini ve bu sporun dayanıklılık ve kuvvet gerektiren bir aktivite olduğunu vurguladı.

"Herkesin kürek çekmeyi öğrenebileceğini ve Eymir Gölü'nün hafta sonları özellikle yoğun ilgi gördüğünü" ifade eden Er, burada yaş fark etmeksizin herkese hobi amaçlı kürek çekme imkanı sunduklarını söyledi.

Er, "Temelde 6 saatlik bir eğitimle kürek çekmeyi öğrenebilirsiniz ve bu aktivite ruhunuzu dinlendirmek için mükemmel bir seçenek sunar." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.