Estergon Kültür Merkezi ne zaman açılacak?

Ankara'nın Keçiören ilçesinde bulunan Estargon Kültür Merkezi'ne ait restoranın tadilatı bir süredir devam ediyor. Ziyaretçiler, restoranın ne zaman yeniden hizmete gireceği konusunda belediyeden yanıt bekliyor. Restoranın kapalı olması, merkeze gelen birçok ziyaretçinin geri dönmesine neden oluyor. Vatandaşların meraklı bekleyişi sürüyor.

Estergon Kültür Merkezi ne zaman açılacak?
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Estergon Kültür Merkezi ne zaman açılacak? Ankara'nın Keçiören ilçesinde bulunan Estargon Kültür Merkezi'ne ait restoranın tadilatı bir süredir devam ediyor. Ziyaretçiler, restoranın ne zaman yeniden hizmete gireceği konusunda belediyeden yanıt bekliyor. Restoranın kapalı olması, merkeze gelen birçok ziyaretçinin geri dönmesine neden oluyor.

Estargon Kültür Merkezi, Keçiören Belediyesi'ne ait olup, tarihi ve kültürel anlamda önemli bir yer teşkil ediyor. Beş katlı bina, restoranların yanı sıra çarşı, Etnografya Müzesi ve Asya Bahçeleri ile Türk tarihinin ve kültürünün yaşatıldığı bir mekân olarak öne çıkıyor. Estargon Kültür Merkezi'ne ait restoran, tadilat nedeniyle kapalı. Ziyaretçiler, restoranın ne zaman açılacağı konusunda belediyeden yanıt beklerken, açılış tarihi merak konusu oldu.

adsiz-tasarim-3.png

BELEDİYE'DEN YANIT BEKLENİYOR

Ziyaretçilerin talepleri doğrultusunda, Keçiören Belediyesi'nden restorasyon süreci ve restoranın yeniden açılış tarihi hakkında resmi bir açıklama bekleniyor. Belediye yetkililerinin, tadilat çalışmalarının ne zaman tamamlanacağı ve restoranın ne zaman hizmete gireceği konusunda net bir bilgi vermesi, ziyaretçiler tarafından talep ediliyor.

adsiz-tasarim-1.png

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.