Etimesgut Belediyesinden üreticiye tam destek

Üreticiye her zaman destek olacağını belirten Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, "Köylü pazarında üreticilerimizin ürünlerini aracısız olarak vatandaşımıza direkt ulaştırma imkanı sağlayarak yetiştirdikleri ürünlerin ekonomik anlamda karşılığını alabilecekler. Bin bir emekle ürettikleri ürünleri köylü pazarlarında değer kazanmış olacak.

Etimesgut Belediyesinden üreticiye tam destek
Yayınlanma:

Köylü ve çiftçilerin ürettiği doğal ürünleri doğrudan tüketiciyle buluşturmak amacıyla kurulan köylü pazarları, vatandaş ile buluştu. Etimesgut Belediyesinin desteği ile çiftçiler kendi ürünlerini arada hiçbir aracı olmadan gelire dönüştürmeye başladı.

koylu-pazari-6.jpg

Üreticiye her zaman destek olacaklarını söyleyen Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, "Üretimden yana olan vatandaşlarımızın her zaman yanındayım." dedi.

koylu-pazari-4.jpg

Ülke olarak özellikle ekonomik anlamda şu sıkıntılı günler geçirildiğini anımsatan Beşikçioğlu, şöyle konuştu:

"Üreticinin her zaman desteklenmesinden yanayım. Bizlerde belediye olarak, köylü pazarlarında onlara yer temin ederek hem üreticilerimizin kazanmasını hem de vatandaşlarımızın doğal ve organik ürünlerle uygun fiyata buluşmalarını kolaylaştırdık. Köylü pazarında üreticilerimizin ürünlerini aracısız olarak vatandaşımıza direkt ulaştırma imkanı sağlayarak yetiştirdikleri ürünlerin ekonomik anlamda karşılığını alabilecekler. Bin bir emekle ürettikleri ürünleri köylü pazarlarında değer kazanmış olacak. Böylelikle vatandaşımızda organik, lezzetli ve doğal ürünlerle buluşarak uygun fiyatta istediği her ürünü satın alabilecek. Etimesgut Belediyesi olarak üreticileri her anlamda elimizden geldiği ölçüde desteklemeye devam edeceğiz."

koylu-pazari-7.jpg

Köylü Pazarları Satış Alanları
Alsancak Üretici Pazarı- Pazartesi Günleri
Eryaman 1.Etap Üretici Pazarı – Perşembe Günleri

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.