Etimesgut'ta 'Emekli Tiyatroları' projesi faaliyete geçiyor!

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, emeklilerin sosyal hayatta daha aktif olmalarını sağlamak ve onların yüklerini hafifletmek amacıyla önemli bir projeye imza attı. 'Emekli Tiyatroları' projesi, sanatla ilgilenen emeklilere yeni bir hayatın kapılarını aralayacak.

Etimesgut'ta 'Emekli Tiyatroları' projesi faaliyete geçiyor!
Yayınlanma:

Etimesgut Belediyesi sınırlarında ikamet eden ve tiyatroya ilgi duyan tüm emekliler, 1 Temmuz - 26 Temmuz tarihleri arasında özgeçmişleriyle birlikte bağlı oldukları mahalle muhtarlıklarına başvuruda bulunabilecek.

''ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ ONLAR İÇİN YAPACAĞIZ''

Beşikçioğlu, geçtiğimiz günlerde emekli konaklarını ziyaret ederek projenin detaylarını paylaştı. Beşikçioğlu, "Seçim öncesinde ve sonrasında pek çok emekli vatandaşımızdan 'Çevremiz ve kendimiz için ne yapabiliriz?' sorusunu duydum. Bu düşünce ile hareket etmelerine çok sevindim. Yapmak istedikleri çalışmalara ilave olarak tiyatro fikrini sunduğumda çok hoşlarına gitti ve kabul ettiler." dedi.

Farklı meslek gruplarından emekli olan vatandaşların sosyal hayatta aktif olmak, ev geçimlerine katkı sağlamak ve üretmek istediklerini belirten Beşikçioğlu, "Ben de bunların ortaklaşa emek vererek ve çalışarak ortaya çıkaracakları oyun ile mümkün olabileceğini söylediğimde çok mutlu oldular. Belediye olarak kayıt süreci bittikten sonra elimizden gelen her şeyi onlar için yapacağız. Kostüm ve dekorların yanı sıra teknik destek ve pek çok konuda ortaya koydukları emeği hem destekleyeceğiz hem de karşılığını alacaklar. Yapacağımız her şey onların yaşam kalitelerini arttırmak ve üretkenliklerini desteklemekten yana olacaktır," ifadelerini kullandı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.