Etimesgut’ta Kırşehir Evi açıldı

Etimesgut Belediyesi 24. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali birbirinden renkli gösterilerle ve konserle başladı.

Etimesgut’ta Kırşehir Evi açıldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Etimesgut Belediyesi 24. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali birbirinden renkli gösterilerle ve konserle başladı. Etimesgut Belediyesinin düzenlemiş olduğu Anadolu günleri etkinliğinde Kırşehirli Dernekler Federasyonu (KIR-FED) Kırşehir’in kültürünü tanıtmak için Anadolu Meydanı’ndaki Kırşehir Evi’nin açılışını yoğun katılımla gerçekleştirdi.

kirsehir-11.jpeg

Kırşehir Evi’nin açılışına KIR-FED Genel Başkanvekili Hüseyin Ata, Kırşehirli Eğitimciler Derneği Başkanı Prof. Dr. Recep Kılıç, Nuri Cantürk, Abdullah Çavuş, Kani Araz, Nedim Güzel, Mahmut Ay, Hüseyin Kayapınar, Halil İbrahim Aydoğan, Yüksel Toklucu, Yunus Koçak, Erdem Çetin’in yanı sıra çok sayıda davetlinin katılımıyla açıldı.

kirsehir-12.jpeg

Türk Beyleri Meydanında bulunan Kırşehir Evi 4 Eylül tarihine kadar her akşam hizmet verecek olup, 31 Ağustos Çarşamba gecesi Kırşehir gecesi yapılacak. Kırşehir Gecesinde İsmail Altunsaray, Kırşehir İl Kültür Turizm Müdürlüğüne bağlı Abdallar Topluluğu ve Kırşehir Gençlik ve Spor Müdürlüğüne Bağlı Halk Oyunları topluluğu davetlilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

kirsehir-13.jpeg

Kaynak:Bülten

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.