Etimesgut'ta trafik rahatlayacak

Etimesgut Belediyesi, trafiğin güvenli ve akıcı bir şekilde ilerlemesini sağlamak amacıyla yeni yol düzenlemelerine başladı. Belediye Meclisinin ağustos ayı toplantısında, ilçedeki belirli caddelerde 'Trafik Tanzim Uygulaması' teklifi oy birliği ile kabul edildi.

Etimesgut'ta trafik rahatlayacak
Yayınlanma:
Güncelleme:

Etimesgut Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan uygulama planı kapsamında şu düzenlemeler yapılacak:

  • Cadde, Şehit Hasan Öztürk ve Şehit Hikmet Özer Caddesi kesişiminden başlayarak Şehit Mehmet Ali Aslan Caddesi yönünde tek yön olacak.
  • Ülkü Yolu Caddesi çift yön olarak devam edecek.
  • Nene Hatun Sokak’taki 2052. Cadde ile Şehit Hasan Öztürk Caddesi arasında kalan bölüm, 2903. Sokak yönünde tek yön olarak düzenlenecek.
  • Sokak, 2052. Cadde ile Şehit Hasan Öztürk Caddesi arasında kalan bölümde istasyon caddesine doğru tek yön olacak.
  • Sokak, 2052. Cadde ile Şehit Hasan Öztürk Caddesi arasında kalan bölümde Şehit Hasan Öztürk Caddesi yönünde tek yön olarak kullanılacak.
  • Şehit Mehmet Ali Aslan Caddesi çift yön olarak mevcut halini koruyacak.
  • Şehit Hasan Öztürk Caddesi, Şehit Mehmet Ali Aslan Caddesi kesişiminden başlayarak Şehit Hikmet Özer Caddesi yönünde tek yön olacak.
  • Cadde ile Şehit Hasan Öztürk Caddesi kesişiminden oluşan trafik yoğunluğunu engellemek amacıyla bu kesişim ile Şehit Hikmet Özer Caddesi arasına beton bariyer yerleştirilecek.

''AMACIMIZ: KONFORLU ULAŞIM SAĞLAMAK''

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, "Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımız için elimizden gelenin en iyisini yapma gayreti içindeyiz. Trafik tanzim uygulaması ile Etimesgut’ta ulaşımı rahatlatmak ve insanlarımızın evlerine ve iş yerlerine daha rahat ulaşmalarını sağlamak istiyoruz. Amacımız, trafik sıkışıklığına ve kazalara sebep olmadan sürdürülebilir ve konforlu bir ulaşım sağlamak. İlk adımı Belediye binamızın önündeki Şehit Hasan Öztürk Caddesi'nde başlattık. Etimesgut’umuza hayırlı olsun." dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.