Fethi Yaşar, Kaymakam Kurtbeyoğlu'nu ziyaret etti!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Yaşar, ilçede devam eden çalışma ve yatırımlar hakkında Kaymakam Kurtbeyoğlu’na bilgi verdi. Yaşar, “Yenimahalle'de vatandaşlarımızın mutluluğu ve rahatı için ortak akıl ve işbirliğine her zaman hazırız” dedi.

Fethi Yaşar, Kaymakam Kurtbeyoğlu'nu ziyaret etti!
Yayınlanma:

Başkan Yaşar, Yenimahalle'nin eski bir otel konumundan, ailelerin en çok ikamet etmek istediği ilçelerden biri haline geldiğini belirtti. “Yenimahalle daha önce otel konumundaydı, şu anda ise ailelerin en çok ikamet etmek istediği ilçelerden biri haline geldi. İlçemiz modern görüntüsüyle ve altyapısıyla sadece Ankara'da değil tüm Türkiye'de örnek gösteriliyor. Göreve geldiğim günden beri vatandaşlarımızın yaşamaktan mutlu olacağı bir Yenimahalle'yi yaratmak için çalıştım. Şu anda bunu başardığımızı düşünüyorum, Yenimahalle alt ve üst yapısıyla, sosyal tesisleri ve hizmet alanlarıyla Türkiye'deki çoğu büyükşehir belediyesinden daha güçlü” diye konuştu.

İŞBİRLİĞİ VE ORTAK AKIL VURGUSU

Başkan Yaşar, ilçenin gelişimi ve vatandaşların mutluluğu için her zaman ortak akıl ve işbirliğine hazır olduklarını vurguladı. Yaşar, ilçede hayata geçirilen projeler ve yatırımların Yenimahalle'nin yaşam kalitesini artırdığını belirtti.

KAYMAKAM KURTBEYOĞLU'NDAN DESTEK MESAJI

Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, Başkan Yaşar'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreç içerisinde birlikte güzel işlerde bulunacağız. Yenimahalle gerçekten her bakımdan donanımlı bir ilçe. Sizi tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.