Fethi Yaşar, kutlamalarına iftarda devam etti

Yenimahalle'nin 31 Mart Yerel Seçimleri'nde dördüncü kez başkanlığa seçilen Fethi Yaşar, zaferini Şentepelilerle paylaştı.

Fethi Yaşar, kutlamalarına iftarda devam etti
Yayınlanma:

Yenimahalle'nin 31 Mart Yerel Seçimleri'nde dördüncü kez başkanlığa seçilen Fethi Yaşar, zaferini Şentepelilerle paylaştı. Abdurrahman Oğultürk Pazar Yeri'nde gerçekleşen iftar programına katılanlar arasında CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcısı Erhan Aras ve belediye meclis üyeleri de yer aldı.

''SİZİN PARANIZI SİZLERE HARCADIK''

Program Kur'an tilaveti ve dualarla başladı. İftar öncesinde bir konuşma yapan Başkan Yaşar, Yenimahallelilere teşekkürlerini iletti. "Yenimahalle'ye göreve geldiğim günden bu yana sizlere ne söz verdiysek hepsini gerçekleştirdik. Sizin paranızı sizlere harcadık. Doğru yatırımlar yaptık. Halka faydası olmayan hiçbir işe imza atmadık. Bunun sonucunda da verdiğimiz emek vatandaş tarafından takdir topladı. 4'üncü kez beni bu göreve layık gördünüz, güvendiniz. Teşekkürler Yenimahalle." şeklinde konuştu.

yemek.jpg

Ramazan ruhunu ilçe halkına yaşatmaya devam edeceklerini dile getiren Yaşar, "Ramazan'da kin, nefret yoktur; hoşgörü, barış ve kardeşlik vardır. İftar sofralarında kurduğumuz bu kardeşlik ortamının her zaman daim olmasını diliyor, mübarek Ramazan ayının ülkemize barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Allah herkesin oruçlarını ve hayırlarını kabul etsin." şeklinde ifadeler kullandı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.