Fethi Yaşar ve Mansur Yavaş'tan Organize Sanayi Bölgesine ziyaret

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İvedik Organize Bölgesi'ndeki sanayicilerle bir kahvaltıda buluştu.

Fethi Yaşar ve Mansur Yavaş'tan Organize Sanayi Bölgesine ziyaret
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın katıldığı toplantı, İvedik Organize Sanayi Bölgesi Teknopark'ta gerçekleşti. Yavaş ile Yaşar'a, ABB CHP Grup Başkan Vekili ve Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoglu ve İvedik Organize ve Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gültekin ile çok sayıda sanayici eşlik etti.

"ÜLKENİN BUGÜNKÜ SORUNLARININ TEMELİNDE ÜRETİM EKSİKLİĞİ VAR"

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, OSTİM ve İvedik Organize Sanayi Bölgelerinin Yenimahalle için önemini vurgulayarak, bu bölgelere destek verme konusunu görev bildiğini ifade etti. Kendisinin de bir sanayici olduğunu belirten Yaşar, üretim yapmanın ülkenin sıkıntılarını çözeceğine inandığını dile getirdi. Türkiye'nin kaynaklarını verimli kullanıp üretmesiyle ekonomik sıkıntıların yaşanmayacağını vurgulayan Yaşar, ülkenin bugünkü sorunlarının temelinde üretim eksikliğinin olduğunu söyledi.

Yaşar, 15 senedir küçük esnaf dahil herkesi üretmeye teşvik ettiğini ve desteklediğini belirtti. Üretmeden, tembellikten kaynaklanan sıkıntıların yaşandığını ifade eden Yaşar, insanları daha çok çalışıp üretmeye çağırdı.

yasar.jpg

"HALKIN VERGİSİYLE MAAŞ ALAN BİR MEMUR GİBİ ÇALIŞTIK"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sanayicilere 5 yılda yapılan çalışmaları anlatırken, göreve geldikleri günden itibaren rozetlerini bir kenara bırakarak, halkın vergileriyle maaş alan birer memur gibi çalıştıklarını ve hiçbir ayrıcalık olmadan hizmet verdiklerini belirtti.

mansuryavas.jpg

Başkan Yavaş, çalışmalarını şeffaf bir şekilde yürüttüklerini ve halkın görebileceği şekilde afişler ve maliyet tablolarıyla bilgilendirdiklerini ifade etti. Seçim sürecinde bile kendi cebinden asılan fotoğraflarla reklam yapmadıklarını vurgulayan Yavaş, Belediye'nin parasıyla reklam yapmadıklarını ve tek dertlerinin halka hizmet olduğunu dile getirdi. 'Çılgın projeler' yapmadıklarını ve yatırımların bile açılış yapmadan hizmete açıldığını söyleyen Yavaş, halkın ihtiyaçları doğrultusunda harcamalarda bulunduklarını ifade etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.