Fethi Yaşar Yozgatlılarla bir arada

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yozgat Karakocaoğlu Kışlası Köyü Derneği'nin düzenlediği birlik, beraberlik ve dayanışma gecesine ev sahipliği yaptı.

Fethi Yaşar Yozgatlılarla bir arada
Yayınlanma:

Etkinlik, Yenimahalle Belediyesi Nergis Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın yanı sıra Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, belediye meclis üyeleri, Yozgat Karakocaoğlu Kışlası Köyü Derneği Başkanı Serkan Aras ve birçok vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

BİRLİK VE BERABERLİK ÖNEMLİ

Başkan Yaşar, Yozgatlılarla bir araya gelmenin memnuniyetini ifade ederek, birlik ve beraberliğin önemini vurguladı. STK ve derneklerin barış ve kardeşlik amacıyla yaptığı çalışmalara her zaman destek verdiklerini belirtti. Ülkenin yaşadığı ekonomik zorluklara değinerek, bu süreçten çıkmanın ancak birlikte çalışarak ve üretimi artırarak mümkün olduğunu söyledi. Atatürk'ün ilkelerine sıkı sıkıya bağlı kalarak eşit yurttaşlık ilkesiyle çalıştıklarını ve bu yönde çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

fethi.jpg

FETHİ YAŞAR'A TEŞEKKÜR

Yozgat Karakocaoğlu Kışlası Köyü Derneği Başkanı Serkan Aras, derneklerinin 1993 yılında kurulduğunu ve hemşerilerin bir araya gelerek kültür ve gelenekleri yaşatmayı amaçladıklarını belirtti. Derneklerinin güçlü bir şekilde büyüdüğünü ifade eden Aras, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden gittiklerini ve desteklerinden dolayı Fethi Yaşar'a teşekkür etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.