FOMGET'in yeni sezon hedefi: Şampiyonluk

Cumhuriyetin 100. yılında şampiyonluk kupasını Başkent Ankara’ya getiren ABB FOMGET Spor Kulübü, 2024-2025 sezonuna iddialı bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Yeni sezonun ilk maçı için hazırlıklarını sürdüren FOMGET, 8 Eylül Pazar günü Yenikent Osmanlı Stadı’nda Fenerbahçe ile karşılaşacak.

FOMGET'in yeni sezon hedefi: Şampiyonluk
Yayınlanma:

ABB FOMGET Spor Genel Koordinatörü Doğan Kaya, yeni sezon öncesi takımlarının güçlü bir kadro kurduğunu ve şampiyonluk hedeflediklerini belirtti. Kaya, Fenerbahçe maçı öncesi Ankaralı taraftarlara şu çağrıda bulundu:

“Hazırlıklarımızı tamamladık ve maç haftasına girdik. Bu hafta pazar günü Yenikent Osmanlı Stadı’nda Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Lige galibiyetle başlamayı ve sezon sonunda şampiyonluk kupasını Ankara’ya getirmeyi hedefliyoruz. Kızlarımız ve teknik ekibimiz bu maça en iyi şekilde hazırlandı. Ankaralı taraftarlarımızın da bu önemli maça destek vererek tribünleri doldurmasını bekliyoruz.”

abb-fomget-2.jpg

"İLK MAÇIMIZDA MOTİVASYON YÜKSEK"

ABB FOMGET Spor Teknik Sorumlusu Cumali Enginar, Fenerbahçe ile oynayacakları ilk maçın yüksek motivasyon ve güç gerektireceğini ifade etti:

“Fenerbahçe maçı motivasyon açısından dengeli bir mücadele olacak. Uzun süredir iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Hedefimiz her zamanki gibi şampiyonluk ve transferlerle güçlendik. Taraftarlarımızın desteği bu sezon çok önemli. Başkentteki futbol sevgisi bu sene daha da yükselecek. Taraftarlarımız maça gelirlerse bizi çok mutlu edecekler.”

"TARAFTARLARIMIZI BEKLİYORUZ"

FOMGET’in kaptanı Selda Akgöz, takımın son antrenmanlarını heyecanla tamamladığını ve pazar gününü sabırsızlıkla beklediklerini belirtti:

“Son antrenmanlarımızı yapıyoruz ve çok heyecanlıyız. Bu önemli ilk maçta taraftarlarımızı aramızda görmek istiyoruz. Onların desteği bizim için çok değerli olacak.”

abb-fomget-1.jpg

Başak İçinözbebek, yeni sezonda şampiyonluk hedeflediklerini ve Fenerbahçe maçını galibiyetle tamamlamak istediklerini vurguladı:

“Sezon öncesi hazırlıklarımız çok iyi geçti. Pazar günü Fenerbahçe ile oynayacağımız maç bizim için önemli. Taraftarlarımızı Osmanlı Stadyumu’na bekliyoruz. Geçen yıl kıl payı kaybettik, bu yıl şampiyonluk için mücadelemizi sürdüreceğiz.”

Ebru Şahin ise, hazırlıkların mükemmel geçtiğini ve sezonun ilk maçına büyük bir motivasyonla çıkacaklarını belirtti:

“Hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Pazar günü saat 5’te Osmanlı Stadı’nda sezonun ilk maçına çıkacağız. Taraftarlarımızı bu maçta yanımızda görmek istiyoruz. Bu maç bizim için final değeri taşıyor. Bütün halkımızı maça davet ediyoruz.”

ABB FOMGET Spor Kulübü, yeni sezon için büyük bir heyecan ve hedefle yola çıkarken, taraftarlarının desteğiyle şampiyonluk yolunda ilerlemeyi planlıyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.