Gazze için yürüyüşe davet!

Başkent Ankara'da, Gazze'deki duruma dikkat çekmek amacıyla geniş katılımlı bir yürüyüş düzenleniyor. Ankara Filistin Dayanışma Platformu tarafından organize edilen etkinlik, Kocatepe Camii'nde akşam namazı çıkışında başlayacak.

Gazze için yürüyüşe davet!
Yayınlanma:

DERLEYEN: ÖMERCAN ÖZMEN

İsrail’in Gazze’ye uyguladığı soykırım artarken Ankara Filistin Dayanışma Platformu harekete geçti. Gazze’de yaşanan insanlık suçunu tüm dünyaya duyurabilmek adına tüm STK temsilcilerini ve Başkent Ankaralıları mitinge davet etti.

"BU VAHŞETİ DURDURUN"

Yürüyüşün çağrısını yapan Ankara Filistin Dayanışma Platformu, sosyal medya X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Bu vahşete durdurun! Soykırıma sessiz kalmamak için Kocatepe Cami'nden Sıhhiye Meydanı'na ailelerinizle birlikte bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Açıklamada, Gazze'deki soykırıma karşı duruş sergilemek için katılım çağrısında bulunuldu.

Etkinliğe çeşitli sivil toplum kuruluşlarının da katılması bekleniyor. Katılımcılar, Kocatepe Camii'nden başlayarak Sıhhiye Meydanı'na kadar yürüyüş yapacak ve Gazze'deki olaylara karşı seslerini duyuracaklar.

ANKARA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.