Geleneksel Köylü ve El Emeği Pazarı başlıyor

Yenimahalle Belediyesi, her yıl düzenlediği Köylü ve El Emeği Pazarı projesini 12 Temmuz Cuma günü başlatıyor. Proje kapsamında, organik sebze ve meyveler ile el emeği ürünleri, Yenimahalle Kapalı Pazar Yeri'nde cuma günleri, Ata Mahallesi Semt Pazarı'nda pazar günleri, Batıkent Batı Sitesi Semt Pazarı'nda ise salı günleri satışa sunulacak.

Geleneksel Köylü ve El Emeği Pazarı başlıyor
Yayınlanma:

Yenimahalle Belediyesinin geleneksel pazarları, çevre ilçeler ve köylerde üretilen doğal ürünleri ve el işçiliği ürünlerini halkın beğenisine sunuyor.

''ÜRETEN YURTTAŞLARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ''

Köylü pazarlarında 31 Ekim tarihine kadar devam edecek olan etkinlikte, vatandaşlar uygun fiyatlarla doğal ortamda yetiştirilen ürünleri satın alma fırsatı bulacak. Ürünlerini sergilemek isteyen vatandaşlar, ÇKS belgesi ve Pazarcılar Odası kaydı olmayanlar için belge ile Yenimahalle Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Pazar Denetim Amirliği'ne başvurabilecek.

koylupazari.jpg

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, projenin yerinde üretim yapan binlerce vatandaşa destek olmayı hedeflediğini belirterek, "Üreten vatandaşlarımıza her yıl köylü pazarları projemiz ile desteğimizi sunuyoruz. Vatandaşlarımız ekonomik sıkıntılar yaşarken, üreten yurttaşlarımızın yanında olacağız." dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.