Gençlerbirliği Spor Lisesi'nde Sinan Kaloğlu kariyer gününe katıldı

Gençlerbirliği resmi internet sitesinden duyurulan haberde, bu yıl eğitim-öğretime başlayan Gençlerbirliği Spor Lisesi'nde öğrencilerin Teknik Direktör Sinan Kaloğlu'nun katılımıyla kariyer gününde bir araya geldiği belirtildi.

Gençlerbirliği Spor Lisesi'nde Sinan Kaloğlu kariyer gününe katıldı
Yayınlanma:

25 öğrenciyle başlayan eğitim-öğretim hayatının, belli periyodlarla düzenlenen kariyer günlerinin konuğunun A Takım Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu olduğu ifade edildi. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde düzenlenen etkinlikte, Stadyum ve Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Memiş ile Gençlerbirliği Spor Kulübü Gençlik Gelişim Sorumlusu ve Gençlerbirliği Spor Lisesi Müdürü Seçkin Topçu'nun da katıldığı belirtildi.

Yaklaşık bir saat süren söyleşide Teknik Direktör Sinan Kaloğlu öğrencilerin sorularını yanıtladı ve kariyer planlaması ile profesyonellik konularında öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Sinan Kaloğlu'nun, doğru beslenme, sıkı çalışma ve disiplinin önemine vurgu yaptığı ve genç oyunculara her fırsatta şans verdiğini vurguladığı ifade edildi. Ayrıca, Kaloğlu öğrencilerden, Gençlerbirliği Spor Lisesi'nde eğitimlerini tamamlamalarını ve sahada en iyi performanslarını sergilemelerini istedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.