Gençlik Parkı Sanat Günleri sona erdi

Ankara'nın sembol noktalarından biri olan Gençlik Parkı'nda düzenlenen "Gençlik Parkı Sanat Günleri" sonra erdi. 1 hafta boyunca devam eden etkinlikte 25 kişilik bir ekip tarafından tasarlanan eserler Ankaralılarla buluşturuldu.

Gençlik Parkı Sanat Günleri sona erdi
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Başkentin sembol noktalarından biri olan Gençlik Parkı'nda düzenlenen "Gençlik Parkı Sanat Günleri" sona erdi.

20 Eylül'de başlayan ve 1 hafta süren etkinlikte toplam 25 sanatçı, seramik, fotoğraf, resim ve heykel alanında eserler tasarladı. Sanatçıların tasarımları, etkinliğin sonra ermesiyle birlikte Gençlik Parkı Büyük Sahnede görücüye çıktı.

Kent Orkestrasının konseri ve dans gösterisi eşliğinde açılan sergiye katılan Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Haluk Erdemir, "Ankara'nın en önemli noktalarından biri olan Gençlik Parkı'nda yine sanatın birçok dalını bir araya getirdiğimiz böyle güzel bir etkinlik organize ettik" dedi.

sergi.jpg

Erdemir, "20 Eylül'de başlayan bu etkinlik yedi gün boyunca devam etti. Sanatçılarımız birbirinden değerli, eşsiz eserler ortaya çıkardılar. Sergi bir hafta boyunca burada açık kalacak. Bu eserlerin birçoğu geri dönüşüm malzemelerinden elde edilmiş ürünler olması nedeniyle çevresel bir önemi de var. Bütün sanatseverleri eserleri görmeye davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.